Kunder berättar om utbildning i tillgänglighet

Mycket av det vi gör handlar om kompetensöverföring. Det är ju ingen som skapar ett otillgängligt gränssnitt för att utestänga användare. Okunskap är det det största hindret för att uppnå inkludering. Därför utbildar vi – ofta! Det är åtskilliga tusen personer som gått våra utbildningar genom åren. Vi har samlat några aktuella citat från nöjda kunder och hoppas att du blir inspirerad att anmäla dig eller beställa en skräddarsydd utbildning!

Jag är jättenöjd med utbildningen! För dem med små förkunskaper blev det en bra grundutbildning och för dem som har jobbat med tillgänglighetsfrågorna sedan tidigare blev det en nyttig uppdatering, till exempel kring tillgänglighet i mobilen. Väl strukturerat och samtidigt flexibelt för frågor och diskussioner.

Jennie Vennberg – Kommunikatör på 1177 Vårdguiden Västerbotten
Stort tack för er medverkan på konferensen förra veckan! En väldigt lyckad dag och jag är så glad över er del i detta. Tack vare ert deltagande i form av verkligt intressanta presentationer fick vi alla del av en givande och kunskapshöjande dag.

Anna Velander Gisslén – Kommunikatör på Tekniska museet
Jag kommer att bära med mig dagen med FUNKA med respekt och värdighet. Att få ta del av människors verklighet genom praktiska övningar fick mig att få en helt annan förståelse för de personer med funktionsnedsättning och deras verklighet.

Johan Rickardsson – Norrköpings Kommun
Tack för en jättebra dag, de jag pratade med i torsdags var supernöjda. Hoppas verkligen att vi får möjlighet att jobba tillsammans med dig igen!

Amelie Sarlin – Huvudredaktör på digitala medier
Tack själv, det var en nyttig och bra förmiddag! Viktigt att bli påmind om hur mycket enklare det är om man gör rätt från början. Fick många tankar kring om hur vi rekryterar och vad mycket som fortfarande återstår att göra.

Jenni Almgren – Stockholm stad
Tack för att du kom till oss. Jag har fått flera mejl från deltagarna som tyckte kursen var jättebra.

Jessica Franzén – Försvarets materielverk
Tack för senast! Föreläsningen var mycket uppskattad och nu arbetar vi vidare med bland annat alt-texter och tillgängliga länkar.

Carolina Blaad – Huvudredaktör webb på Statens maritima museer